Η γαλλική ιστοσελίδα «Le Point» υποστηρίζει ότι ο Καρίμ Μπενζεμά εμπλέκεται με την μεταφορά της μεγαλύτερης ποσότητας κοκαΐνης που έγινε τα τελευταία χρόνια στη Γαλλία.

Μετά την εμπλοκή του στην υπόθεση εκβιασμού του…

 

Βαλμπουενά, η γαλλική «Le Point» εμπλέκει τον Καρίμ Μπενζεμά και στη μεγαλύτερη υπόθεση διακίνησης κοκκαϊνης τα τελευταία χρόνια στη Γαλλία.

Πρόκειται για το σκάνδαλο «Air Cocaine» το οποίο είχε συγκλονίσει τα τελευταία χρόνια την Γαλλία και αφορούσε τη μεταφορά μεγάλης ποσότητας της ναρκωτικής ουσίας με αεροπλάνο το 2013. Οι δύο πιλότοι είχαν καταδικασθεί σε είκοσι χρόνια φυλάκιση για την μεταφορά της κοκκαϊνης με σκοπό την διακίνηση της στη Γαλλία.

Η «Le Point» αναφέρει ότι ακόμη αναζητείται ο άνθρωπος ο οποίος είχε την οικονομική δυνατότητα να χρηματοδοτήσει τη μεταφορά της ναρκωτικής ουσίας.

Οι άνθρωποι που καταδικάσθηκαν είχαν καταθέσει ότι στην υπόθεση είναι μπλεγμένοι ένας μάνατζερ και ένας ποδοσφαιριστής. Στις έρευνες που είχαν γίνει είχαν βρεθεί στοιχεία που έφερναν τα άτομα αυτά να μένουν στη Γαλλία ή στην Ισπανία και να έχουν γίνει με τον Μπενζεμά ή ακόμη και να είναι ο ίδιος «κρυμμένος» στην υπόθεση.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese