Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης, από το βήμα της Βουλής…
τόσο προς τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Βρούτση, όσο και προς τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Άκουσα τον κ. Βρούτση να εγκαλεί εμένα προσωπικά για το θέμα του 751. Για το θέμα του 751, ο άνθρωπος ο οποίος έφερε τον νόμο, κατάργησε τον κατώτατο μισθό, έκανε λάστιχο τις εργασιακές σχέσεις, να εγκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ για τα θέματα του κατώτατου μισθού. Έχετε χάσει πλέον κάθε επαφή με την πραγματικότητα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης αναφερόμενος στον κ. Βρούτση ενώ για τον κ. Βενιζέλο σχολίασε:

«Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι η κυβέρνηση πάσχει από έναν διχασμό. Από την άλλη λέει ότι δεν είναι στη λογική της τα εφαρμοζόμενα μέτρα και από την άλλη καλείται να τα εφαρμόσει. Αυτό το αποδεχόμαστε. Εμείς, δε θα συμβιβαστούμε με την ιδέα ότι μπορεί το πρόγραμμά μας να αρχίζει και να τελειώνει σε ακραίες πολιτικές λιτότητας. Κ. Βενιζέλο, όσα είπατε πριν είναι μια ομολογία ότι διεκδικείτε την πατρότητα των μνημονιακών πολιτικών».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese