Η σύλληψη ενός 25χρονου Έλληνα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 39,4 γραμμαρίων στην περιοχή Ανατολή των Ιωαννίνων, οδήγησε στον εντοπισμό του προμηθευτή του που του την είχε πουλήσει λίγο νωρίτερα και είχε έτοιμα για πώληση…

 

περισσότερα από τρία κιλά χασίς.

Αμέσως μόλις ο νεαρός αποκάλυψε από πού αγόρασε τα ναρκωτικά, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του 49χρονου και το έκαναν φύλλο και φτερό. Σε μια αποθήκη της ιδιοκτησίας του, κατασχέθηκαν εννέα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τριών κιλών και 250,8 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονικά ζυγαριά. Πωλητής και αγοραστής παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με διαφορετικές κατηγορίες για αγορά, κατοχή και διάθεση ναρκωτικών.

*** Με τις κατηγορίες της καλλιέργειας και κατοχής ναρκωτικών οδηγήθηκε στον ίδιο εισαγγελέα και ένας 42χρονος που συνελήφθη μετά από έρευνα που έκαναν στο σπίτι του στην περιοχή Κουτσελιό οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι βρήκαν ένα χασισόδεντρο ύψους 0,90 εκατοστών, 5,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή. 

*** Μαζί του προσήχθη στον εισαγγελέα Ιωαννίνων ένας 22χρονος που υποβλήθηκε σε έλεγχο από περιπολία ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών και στην κατοχή του κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 21,8 γραμμαρίων. 

*** Στην Περιφερειακή οδό της Άρτας, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν έλεγχο σε ένα Ι.Χ. φορτηγό στο οποίο επέβαιναν ένας 21χρονος και ένας 27χρονος και βρήκαν στην κατοχή τους τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 19,36 γραμμαρίων με αποτέλεσμα να τους συλλάβουν.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese