Μία ακόμη ευκαιρία για προωθητική ενέργεια έψαχνε η διοίκηση της Ryanair και την βρήκε στα πολύ καλά οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε. Έτσι για λίγες ώρες, συγκεκριμένα μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 5 Νοεμβρίου προσφέρει 1 εκατομμύριο θέσεις έναντι 15 ευρώ σε 400 δρομολόγια.Τα εισιτήρια καλύπτουν την περίοδο από τον τρέχοντα μήνα έως τον Μάρτιο του 2016 και η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Αφορούν δρομολόγια από και προς: ΑθήναΒαρσοβία, Βερλίνο, ΒρυξέλλεςΔουβλίνο, Κολονία, Κοπεγχάγη,ΛισαβόναΛονδίνο, Μάντσεστερ, Μιλάνο και Ρώμη.

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε: «Το 2015 αποτελεί χρονιά-ρεκόρ καθώς μέχρι σήμερα μεταφέραμε περισσότερους επιβάτες από ποτέ, προσθέσαμε εκατοντάδες νέα δρομολόγια, προσφέροντας τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη και βελτιώνοντας σημαντικά την ταξιδιωτική εμπειρία των επιβατών μας. Για να γιορτάσουμε αυτή την ανάπτυξη και προκειμένου να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας, απελευθερώνουμε ένα εκατομμύριο θέσεις στα 15 ευρώ σε περισσότερα από 400 δρομολόγια, καθιστώντας τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη ακόμα χαμηλότερους».

Για κρατήσεις πατήστε εδώEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese