Από τις 13 έως τις 15 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο PORTO PALACE γνωστές αλυσίδες θα παρουσιάσουν πρωτότυπα και επικερδή concept που απαιτούν…
ιδιαίτερα μικρά κεφάλαια ενώ δεν θα λείπουν και οι επενδυτικές προτάσεις μεγαλύτερης κλίμακας για τους πιο φιλόδοξους επισκέπτες της έκθεσης.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συνάψουν συνεργασίες με ισχυρά ονόματα της αγοράς. Κοινός παρονομαστής της έκθεσης είναι η ασφάλεια των επιχειρηματικών προτάσεων και οι εγγυημένες προδιαγραφές επιτυχίας όπως αυτές επιβεβαιώνονται με αριθμούς κατά τα τελευταία χρόνια.

Οι προτάσεις της φετινής διοργάνωσης
Γνωστά ονόματα από τον κλάδο του εμπορίου και των υπηρεσιών συμμετέχουν στην έκθεση KEM FRANCHISE Βορείου Ελλάδος και παρουσιάζουν πρωτότυπες προτάσεις και start-up για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Είτε πρόκειται για κατάστημα ελάχιστον τετραγωνικών είτε για επιχείρηση μεγαλύτερων απαιτήσεων, οι συμμετέχουσες εταιρείες θα ενημερώσουν το κοινό για τις λεπτομέρειες ενδεχόμενης συνεργασίας, τα entry fees, τις προϋποθέσεις ένταξης στην κάθε αλυσίδα και τα περιθώρια κέρδους.

Για τρεις ημέρες οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν προσωπικές συναντήσεις με τα στελέχη γνωστών αλυσίδων και να πραγματοποιήσουν τα επιχειρηματικά τους όνειρα καθώς δεν πρέπει να παραληφθεί ότι σε όλες τις διοργανώσεις της έκθεσης στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, υπήρξαν περιπτώσεις όπου οι επισκέπτες μπήκαν στην έκθεση ως απλοί ιδιώτες και βγήκαν από την έκθεση ως αποφασισμένοι επιχειρηματίες, που είχαν καταλήξει στην επιχειρηματική επιλογή που τους ταιριάζει.

Αυτό καταδεικνύουν άλλωστε και οι μαρτυρίες των εκθετών, οι οποίο συνάπτουν συνεργασίες κατά την διάρκεια της έκθεσης και φθάνουν σε σημείο να αυξήσουν σημαντικά τον αριθμό των καταστημάτων τους μετά από την έκθεση.

KEM FRANCHISE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
13 – 15 Νοεμβρίου 2015
Hotel Porto Palace
Θεσσαλονίκη
26ης Οκτωβρίου (Λιμάνι) Θεσσαλονίκη

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 18:00-21:00, 
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ: 10:30-20:30English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese