Στους λόγους που επέλεξε τον ΠΑΟΚ και όχι την Άστον Βίλα ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, αναφέρθηκε ο μάνατζερ του επιθετικού του «δικεφάλου του Βορρά», Έμιλ Ντάντσεφ, μιλώντας σε κανάλι της βουλγαρικής τηλεόρασης.

Επιπλέον…

 

ο ατζέντης του Μπερμπάτοφ, αναφέρθηκε στον πολυσύνθετο ρόλο που έχει ο Βούλγαρος στον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως πολλές φορές καθοδηγεί τον προπονητή του, Ιγκόρ Τούντορ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντάντσεφ

Για τον τραυματισμό του παίκτη: «Ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός και πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος για τον αγώνα εναντίον :της Κρασνοντάρ για το Europa League. Έχει στόχους με τον ΠΑΟΚ, ένας από αυτούς είναι και η Ευρώπη και θέλει να τους πετύχει. Δεν είναι θέμα του συμβολαίου του, πόσα μπόνους θα πάρει, αλλά είναι κάτι προσωπικό το οποίο ο Μίτκο το κυνηγάει».

Γιατί επέλεξε τον ΠΑΟΚ: «Επέλεξε τον ΠΑΟΚ, επειδή είναι κοντά στη Βουλγαρία, και ο ιδιοκτήτης του συλλόγου Ιβάν Σαββίδης έδειξε εξαιρετική υπομονή και επιμονή. Με την Άστον Βίλα υπήρχαν αποκλίσεις στο συμβόλαιο και απόσταση στο οικονομικό, ο Μίτκο περίμενε κάτι καλύτερο, αλλά αυτά είναι φυσιολογικά πράγματα. Ο Μπερμπάτοφ δεν έκανε λάθος με την απόφασή του. Στην Αγγλία όλοι τον σέβονται. Τώρα είναι στον στο ΠΑΟΚ. Δεν είναι μόνον ένας παίκτης, αλλά βοηθάει και καθοδηγεί τον προπονητή της ομάδας. Έχει μια παγκόσμια αποστολή».

Για την ακαδημία ποδοσφαίρου που θα δημιουργήσει ο Μπερμπάτοφ και πρόκειται να ξεκινήσει του χρόνου: «Είναι ένα σοβαρό και φιλόδοξο σχέδιο. οι στόχοι είναι να επιλεγούν παιδιά μεταξύ 12-15 ετών και να σχηματιστούν τρεις ομάδες. Θα δημιουργήσουμε ένα κέντρο κατάρτισης στην ακαδημία».

Πηγή: sport-fm.grEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese