Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε στις 30/10/2015 ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ομοσπονδίας TAEKWON-DO Ελλάδος κ. Αναστάσιος Βαλασίδης προς τον…
Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, για την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος TAEKWON-DO ITF Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων 2015.

Το Πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε το 3ημερό 23,24,25 Οκτωβρίου 2015 στη Δράμα, στο Αθλητικό κέντρο “Δημήτριος Κραχτίδης”, μετά από αίτημα του Αθλητικού Συλλόγου TAEKWON-DO “Απόλλων” Δράμας και του Προέδρου κ. Δημήτριου Τσακαλίδη, μια πρωτοβουλία που από την πρώτη στιγμή τόσο ο Δήμαρχος Δράμας όσο και ο Πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ κ. Αναστάσιος Χατζηκυριακίδης, στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις.

Τελικά η επιλογή τους ήταν σωστή, μίας και η τόσο μεγάλη διοργάνωση κατάφερε να συγκέντρωση τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών από όλη την Ελλάδα, που μαζί με τους συνοδούς τους ξεπέρασαν τους 3000 επισκέπτες στην πόλη μας και τον Νομό.

Ο Δήμαρχος Δράμας με αφορμή την Ευχαριστήρια επιστολή που έλαβε έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

”Τέτοιου είδους διοργανώσεις προάγουν τον αθλητισμό και δίνουν την ευκαιρία στους Δραμινούς να γνωρίσουν και να παρακολουθήσουν μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Φέρνουν ξένο κόσμο στον τόπο μας και κάνουν ευρύτερα γνωστή την πόλης μας, γίνονται κοινωνοί της ομορφιάς της και της φιλοξενίας των συνδημοτών μας.

Εμείς πάντα θα είμαστε αρωγοί σε οποιαδήποτε τέτοιου μεγέθους εκδήλωση.

Ευχαριστώ όλους τους διοργανωτές και τους αθλητές”.

————————————————————————–English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese