Δύο τέλεια τιπ μου μας έχουν…
σώσει!

Μην βιαστείς να πετάξεις στο καλάθι των αχρήστων την τελειωμένη σου μάσκαρα! Το βουρτσάκι της θα γίνει ο απόλυτος beauty σύμμαχος σου για τέλεια… φρύδια!

Αν προσπαθείς να μακρύνεις τα φρύδια σου και να υιοθετήσεις την απόλυτη τάση που θέλει πυκνά και έντονα φρύδια, τότε σίγουρα θα έχεις έρθει αντιμέτωπη με τα παρακάτω προβλήματα: οι τρίχες μακραίνουν και τα κενά δεν γεμίζουν με τίποτα!

Σε αυτά τα δύο προβλήματα έρχεται να σε βοηθήσει το βουρτσάκι της τελειωμένης μάσκαρα! Τι εννοώ…

-Αν οι τρίχες των φρυδιών έχουν μακρύνει πολύ, μπορείς να τις… βουρτσίσεις με το βουρτσάκι της μάσκαρα και να τις ψαλιδίσεις ελαφρώς (χωρίς βέβαια να καταστρέψεις για πάντα το σχήμα σου!). Απλά χτένισε τες προς τα επάνω, και κόψε ελάχιστα τις άκρες.

-Για να γεμίσεις τυχών κενά στα φρύδια, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι τα βάφεις μέχρι να γεμίσουν. Για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας το καθαρό βουρτσάκι της παλιάς μάσκαρα, χτένισε με φορά προς τα επάνω τις τρίχες. Έπειτα «εντόπισε» τα κενά και γέμισε τα με ένα μολύβι φρυδιών. Τέλος, πάλι με το βουρτσάκι, χτένισε απαλά τα φρύδια και είσαι έτοιμη!
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese