Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενημερωτική συνάντηση εργασίας υπό τον  αναπληρωτή υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκο Μπόλαρη, παρουσία των …
βουλευτών Αχαϊας, με αντικείμενο τις καταστροφές στις καλλιέργειες που άφησε πίσω της η τελευταία κακοκαιρία Αχαΐα και Ηλεία.

Λίγο πριν τη σύσκεψη ο κ. Μπόλαρης δέχθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σε σχέση με το μείζον θέμα των ημερών που είναι η φορολόγηση των αγροτών. Ο αναπληρωτής υπουργός διαβεβαίωσε ότι στόχος είναι “η συνδιαμόρφωση ενός δίκαιου φορολογικού συστήματος” τονίζοντας χαρακλτηριστικά ότι κάποιος που καλλιεργεί έκταση 1000 – 1500 στρεμμάτων θα πρέπει να συνεισφέρει και για τη λειτουργία του σχολείου του χωριού και αντιστρόφως δεν θα προστατεύεται και δεν θα αφανιστεί ο αγρότης που δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα με τα 15 και 20 στρέμματα.

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας με τον αναπλ. Υπουργό κ. Μπόλαρη θα συμμετάσχουν σε ευρεία σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας στην Κάτω Αχαΐα, στην οποία θα λάβουν μέρος οι Δημοτικές Αρχές Δυτικής Αχαΐας και Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Αγροτικές Ενώσεις, ομάδες παραγωγών, υπηρεσιακοί παράγοντες και εκπρόσωποι φορέων.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese