Ο Δήμος Κιλκίς και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα …

”Το ταξίδι της μητρότητας” ,στο πλαίσιο της εβδομάδας θηλασμού, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής.

Για την εγκυμοσύνη, τη μητρότητα και το θηλασμό θα μιλήσουν ο Γεώργιος Φραγγίδης, χειρούργος, μαιευτήρας γυναικολόγος, δρ. ιατρικής του Α.Π.Θ., η Έλλη Φρεγγίδου, ψυχολόγος του Α.Π.Θ., η Κωνσταντία Βλαχάκη, διαιτολόγος – διατροφολόγος, ο Ηλίας Γκιουλέκας παιδίατρος, η Ανθούλα Κασαμπαλή μαία, η Ζαφειρούλα Κιουτάχαλη μαία.

Στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής θα λειτουργήσει παράλληλα έκθεση φωτογραφίας της Ζωής Παπαδοπούλου και χώρος δημιουργικής απασχόλησης και παιχνιδιού για τα παιδιά.

Την εκδήλωση, που είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα εκδηλώσεων μνήμης των πολιούχων ΠεντεκαιΔεκα Μαρτύρων του Δήμου Κιλκίς, υποστηρίζουν η Μονάδα Υγείας ΠΕ.Δ.Υ Κιλκίς, ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, ο Σύλλογος Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας ”Αριστοτέλης” και φορέας του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας και η Εθελοντική Διαδικτυακή Ομάδα Θηλασμού και Μητρότητας Κιλκίς.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese