Ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εργασίας εξομολογήθηκε ότι έχει ενταχθεί στον νόμο Κατσέλη καθώς έχει και εκείνος κόκκινο δάνειο. «Είμαι στο νόμο Κατσέλη και προσπαθώ να δω τι θα κάνω. Δεν είμαστε από τζάκια. Έχουμε…

 

όλα τα προβλήματα που έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες. Πέρασα τρία χρόνια άνεργος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Νεφελούδης.

«Μέχρι τις 25 Νοεμβρίου θα έχει κατατεθεί στη Βουλή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στα «Παραπολιτικά 90,1» και επανέλαβε πως η εγγυημένη σύνταξη θα είναι στα 390 ευρώ και θα είναι συνδεδεμένη με τη ρήτρα ανάπτυξης.

«Δεν ξέρουμε αν θα υπάρχουν επικουρικά ταμεία, δεν έχουμε καταλήξει ακόμη», σημείωσε επίσης, επισημαίνοντας ότι δεν θα κλείσει κανένα ταμείο, αλλά θα ενσωματωθούν όλα τα ταμεία που αφορούν σε μισθωτούς στο ΙΚΑ.

Αναφερόμενος ειδικά στο ταμείο των δημοσιογράφων (ΕΔΟΕΑΠ) είπε πως «θα δούμε τις επιμέρους ρυθμίσεις, πάντως η κατεύθυνση θα είναι ίδια με τα υπόλοιπα ταμεία».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese