Απίστευτη σκληρότητα επέδειξε άγνωστος δράστης απέναντι σε ένα μικρό και ανυπεράσπιστο ζώο …

Συγκεκριμένα ο κος Γιάννης πηγαίνοντας εχθές στο χωράφι του να ταίσει τα δύο σκυλάκια του, διαπίστωσε πως ο Μήτσος το ένα απο αυτά, δεν είχε καμμία διάθεση να παίξει μαζί του όπως συνέβαινε άλλες φορές και έφυγε απο το χώρο του τρέχοντας.

Παραξενεμένος απο τη συμπεριφορά του ζώου του ο κ.Γιάννης τον ακολούθησε με το μηχανάκι του και τον βρήκε να στέκεται και να κλαίει δίπλα στο σκυλάκι που κάποιο δίποδο τέρας έδεσε και το άφησε να πεθάνει στην ερημιά με κομμένο το λαιμό του. 
Η εικόνα που αντίκρισε τον σόκαρε….

Αμεσα επικοινώνησε με τον Σύλλογο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωανίνων και μέσα σε λίγη ώρα άνθρωποι του Συλλόγου βρέθηκαν στο σημείο.

Ο μικρός σκυλάκος ήταν δεμένος με ένα τόσο κοντό σχοινί ώστε να μην μπορεί να κινηθεί ,φανερά υποσιτισμένος ,να κλαίει ,να πονάει και να εκλιπαρεί για βοήθεια.


Μεταφέρθηκε στο καταφύγιο όπου αφαιρέθηκε το σχοινί απο το λαιμό του που είχε μπει μέσα στη σάρκα του, έλαβε τις πρώτες βοήθειες απο τον κτηνίατρο του Συλλόγου και πλέον είναι ασφαλής και άρχισε μάλιστα να κουνά και την ουρά του!

Ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωανίνων του έδωσε το όνομα Μήτσος ,προς τιμήν του Μήτσου, του σκυλάκου του κυρίου Γιάννη ,που τον βρήκε και τον οδήγησε στο σημείο που ήταν δεμένος..English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese