Το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας… ο χώρος που περνάμε αρκετές ώρες της ημέρας μας και ο χώρος που πρέπει να μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα. Ακόμα και αν το οικονομικό budget που μπορείτε να διαθέσετε για το σπίτι σας είναι μικρό, υπάρχουν ένα σωρό οικονομικές λύσεις για να δημιουργήσετε μόνοι σας φανταστικά διακοσμητικά αντικείμενα.

Αυτή τη φορά θα σας δείξουμε πώς να φτιάξετε από ένα απλό ξύλινο κιβώτιο, το πιο όμορφο μίνι wine bar. Εκεί μπορείτε να βάζετε τα κρασιά σας και μπορείτε να το διακοσμήσετε όπου και όπως θέλετε ώστε να βρίσκεται σε κοινή θέα στο σαλόνι ή στην κουζίνα σας.

Με αυτό το απλό ξύλινο κιβώτιο μπορείτε να φτιάξετε ένα φανταστικό μίνι wine bar.

Ξεκινήστε με λίγη βαφή Αγοράστε ένα απλό ξύλινο κιβώτιο και μπογιά της επιλογής σας για ξύλινες επιφάνειες. Βάψτε το κιβώτιο σε ό,τι απόχρωση θέλετε ώστε να ταιριάζει στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Αρχικά βάψτε το κιβώτιο σε ένα χρώμα της επιλογής σας.

Προσθέστε ένα χώρισμα Πάρτε μια ξύλινη πλάκα και βάλτε τη διαγώνια μέσα στο κιβώτιο. Έτσι θα δημιουργηθούν δύο επίπεδα για το μίνι μπαρ σας. Μπορείτε στο ένα να βάζετε τα λευκά κρασιά και στο άλλο τα κόκκινα ή να τα χωρίσετε με βάση το πόσο γλυκά ή ξηρά είναι.Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε άλλες δύο μικρές ξύλινες πλάκες ώστε να αποκτήσει το κιβώτιο τέσσερα επίπεδα.

Προσθέστε ένα ή 4 χωρίσματα για να τοποθετούνται πιο εύκολα τα κρασιά σας.

Αφού βάψετε το κιβώτιο και προσθέσετε την ξύλινη πλάκα, βρείτε πού θα θέλατε να βάλετε το μίνι μπαρ. Μια ωραία ιδέα είναι να το βάλετε πάνω σε μια γωνία στον πάγκο της κουζίνας. Μπορείτε όμως να το βάλετε και στο σαλόνι, σε κάποιο ράφι ή ακόμα και στον τοίχο.

Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι κάπως έτσι. Μπορείτε στο πάνω μέρος του κιβωτίου να βάλετε μερικά ποτήρια κρασιού και άλλα σχετικά διακοσμητικά.

Αφού βρείτε πού θα τοποθετήσετε το μίνι μπαρ, γεμίστε το στη συνέχεια με κρασιά ή και άλλα ποτά!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese