Ο Χρήστος Θηβαίος είχε δηλώσει πως μια πενταμελής οικογένεια μπορεί να ζήσει με πέντε παξιμάδια. Αυτό φυσικά, όπως ήταν λογικό και επόμενο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις…

Σήμερα, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή Στα Καλά Καθούμενα ρωτήθηκε για το θέμα αυτό. Δείτε τι απάντησε:

«Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω, μην τρελαθούμε κιόλας, πρώτον αυτό. Ανεξάρτητα αν είχε λάθος ο Χρήστος, την πρώτη φορά μιλάμε τώρα. Μπορεί αν είχε πιει και δυο μπύρες παραπάνω, να πίνει λιγότερο το παλικάρι, είπε πέντε πράγματα, αλλά δεν ήταν για να τον βάλλουν αν τον εκτελέσουν κιόλας. Αυτό όμως το δεύτερο πράγμα τώρα, νομίζω ότι αγγίζει τα όρια του παραλογισμού. Δεν είπε ο Χρήστος τώρα αυτό το πράγμα που του καταμαρτυρούμε. Εκτός αν είμαι ηλίθιος εγώ και δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Είναι δυνατόν αν πει άνθρωπος με σώας τα φρένας ότι μπορεί να ζήσει μια οικογένεια στην Ελλάδα με δύο παξιμάδια και τρεις ελιές; Πρέπει να είναι πυροβολημένος χοντρά. Αυτό τι ήταν… ήθελε να πει, το κατάλαβα γιατί το άκουσα 100 φορές, ότι την άλλη φορά παρερμηνεύτηκε, είναι σα να λέω τώρα ζεις στην Ελλάδα με τρεις ελιές και δυο ντομάτες. Αυτό λοιπόν αν το πάρεις βγάλεις το «και» και το βάλεις έτσι, ξέρεις τι γίνεται; Γίνεται αυτό που έγινε και ο καθένας μετά βγαίνει και φτάνουμε στο να πυροβολεί τον πιανίστα. Βέβαια ευτυχώς ο άνθρωπος αυτός δεν έχει πει κουβέντα τώρα. Δεν χρειάζεται να πει. Εδώ ήταν οφθαλμοφανές και μου έκανε εντύπωση πως άνθρωποι σοβαροί βγήκαν και πήραν θέση.»

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese