Δεν γλιτώνει τη φυλακή ο 54χρονος καλλιεργητής της μεγάλης χασισοφυτείας που εντοπίστηκε στην περιοχή Πέττα της Αχαΐας, ανεξάρτητα από τη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Κι αυτό, γιατί είναι φυγόποινος…

 

για μια πολύ σοβαρή υπόθεση βιασμού ανήλικου!

Όπως αποκαλύφθηκε από τον έλεγχο των αστυνομικών, σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κεφαλληνίας με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 16 ετών για προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας ανηλίκου. Όμως, δεν είχε εντοπιστεί για να εκτίσει την ποινή, κάτι που θα γίνει τώρα.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών άσκησε στον 54χρονο χασισοκαλλιεργητή και τον 57χρονο συνεργό του που διακινούσε το εμπόρευμα δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για καλλιέργεια, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και απείθεια κατά περίπτωση.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης που εκτέλεσαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, συνελήφθη μετά από καταδίωξη στην περιοχή της Οβρυάς ο 57χρονος στο όχημα του οποίου βρέθηκαν τέσσερις σάκοι με 17 κιλά ακατέργαστη κάνναβη που του είχε παραδώσει ο 54χρονος. Ο φυγόποινος συνελήφθη οπλισμένος με περίστροφο μετά από πεζή καταδίωξη στη δασική περιοχή όπου καλλιεργούσε 470 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός ως δυόμισι μέτρα και αποξήραινε άλλα 30.

Μάλιστα, είχε εγκαταστήσει σκηνή στο εσωτερικό της οκτώ επιπέδων φυτείας με το αυτόματο σύστημα ποτίσματος από κοντινό ρέμα, στην οποία διέμενε μόνιμα έχοντας εφοδιαστεί με είδη ρουχισμού, τρόφιμα, πετρογκάζ και σκεύη. Εκεί βρέθηκαν άλλες τρείς συσκευασίες με κάνναβη τριών κιλών και 214 γραμμαρίων αξίας άνω των 80.000 ευρώ και κατασχέθηκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά και το όχημα του 57χρονου.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese