Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ζούσε πάντα την τέλεια ζωή που δείχνει να περνά τώρα. Μιλώντας στους Times αναφέρθηκε στον πατέρα του, ο οποίος το 2005 έφυγε από τη ζωή από επιπλοκές στο ήπαρ του μετά από χρόνια αλκοολισμού.

«Ο…

 

πατέρας μου ήταν ένας μέθυσος. Το έβλεπα. Δεν ήταν ο πατέρας, ο οποίος ονειρευόμουν να έχω. Σίγουρα τον αγαπούσα, ποτέ όμως δεν μιλούσαμε, δεν συζητούσαμε», είπε ο Πορτογάλος σταρ της Ρεάλ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε όσους τον αμφισβητούν και τον αποδοκιμάζουν, τονίζοντας πως οι… haters αποτελούν γι’ αυτόν κινητήρια δύναμη. «Καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπάρχει κόσμος που με μισεί επειδή είμαι ένας άνθρωπος τυχερός στη ζωή μου, έχω χρήματα και μπορώ να έχω ό,τι επιθυμήσω. Δεν με ενοχλεί, είναι δικαίωμά τους. Εγώ, όμως, δεν πρέπει να βλέπω αυτούς που με μισούν, αλλά αυτούς που με αγαπούν. Χρειάζομαι τον εχθρό. Είναι μέρος της δουλειάς μου. Αρχίζουν κάποιοι να με αποδοκιμάζουν όταν έχω την μπάλα. Αυτό άρχισε όταν ήμουν 18 χρόνων. Δεν είναι πρόβλημα για εμένα. Αντίθετα, αυτό είναι το κίνητρό μου».

Πηγή: sport-fm.gr







English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese