Στο τελευταίο… τεύχος του People μίλησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και πέρα από τη συζήτησή μας μοιράστηκε μαζί μας και μερικές παιδικές φωτογραφίες.

Όπως αυτή που τον δείχνει μωρό, εκεί γύρω στο χρόνο, να κρατά στα χέρια του μια έκδοση της εφημερίδας Η Καθημερινή της εποχής, προσπαθώντας να διαβάσει. Από μικρός στα βάσανα. Όπως λέει ο Κωνσταντίνοςπέρασε πολύ χαρούμενα παιδικά χρόνια, με τους δικούς του να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη μόρφωση του ίδιου και του μικρότερου κατά τέσσερα χρόνια αδελφού του, Δημήτρη, επιλέγοντας να τους στείλουν να φοιτήσουν στη σχολή Μωραίτη. Ακόμα και μετά το διαζύγιο των γονιών του, Τόνιας και Σπύρου (φωτό), το ζευγάρι κράτησε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ του, βάζοντας στην άκρη τους όποιους εγωισμούς.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε επίσης τον Κωνσταντίνο την περίοδο που ήταν φαντάρος στη Σάμο, αλλά και ως φοιτητή στο Λονδίνο, μαζί με τους φίλους και συμφοιτητές του Josh και David που σήμερα εργάζονται ως σύμβουλοι οικονομικών στις κυβερνήσεις των χωρών τους.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese