Μερικά λάθη που κάνεις με το τζιν σου και μπορούν να σου καταστρέψουν το outfit…

Ψωνίζεις τζιν με λάθος μέγεθος στις τσέπες
Το σχήμα και το μέγεθος που έχουν οι από πίσω τσέπες του τζιν σου μπορεί να αλλάξει εντελώς τον τρόπο που δείχνει το παντελόνι. Απόφυγε τις τσέπες που είναι χαμηλά από την καμπύλη που κάνουν τα οπίσθιά σου -οι τσέπες πρέπει να είναι ψηλά. Ακόμα, τζιν χωρίς τσέπες είναι ένα τεράστιο όχι αφού δεν κολακεύουν το σώμα.

Διαλέγεις το λάθος νούμερο όταν είσαι ανάμεσα σε νούμερα
Τα περισσότερα τζιν χαλαρώνουν φυσικά, όσο τα φοράς. Αν είσαι ανάμεσα σε δύο νούμερα και θέλεις ένα στενό look, διάλεξε το μικρότερο αφού θα προσαρμοστεί στις φυσικές σου καμπύλες όσο το φοράς. Όσο πιο λεπτό και ελαφρύ είναι το τζιν τόσο θα χαλαρώσει.

Έχεις λάθος στρίφωμα
Τίποτα δεν κάνει ένα look πιο προσεγμένο από το τελείωμα του παντελονιού. Αποφάσισε πως θέλεις να φοράς ένα συγκεκριμένο τζιν και πήγαινέ το σε μοδίστρα για να τροποποιήσει ανάλογα με το σώμα σου. Το στενό τζιν πρέπει να σταματάει στο πάνω μέρος του αστραγάλου σου, το ίσιο τζιν στη μέση του αστραγάλου και η καμπάνα περίπου 2 εκ. απ’ το έδαφος.

Πλένεις λάθος το τζιν σου
Το να πλένεις πολύ συχνά το τζιν είναι αυτό που μπαίνει ανάμεσα από εσένα και την μακροχρόνια ζωή του. Πλένε το τζιν λιγότερο συχνά (εκτός κι αν είναι βρώμικο) και γύρνα το από τη μέσα πλευρά, σε κρύο νερό. Για να μην μαζέψει ή ξεβάψει, άπλωσέ το για να στεγνώσει. Μπορείς επίσης να το βάλεις στο ψυγείο για να αποφύγεις την δυσοσμία

Δεν κοιτάς το ταμπελάκι
Βρες ένα τζιν με το οποίο θα νιώθεις άνετα και θα κρατήσει για καιρό, κοιτώντας το ταμπελάκι. Τζιν τα οποία είναι 100% βαμβάκι μπορεί να τα νιώθεις σκληρά αλλά είναι πιο πιθανό να μείνουν στο σχήμα και χρώμα τους για πολύ καιρό. Το τζιν που είναι γύρω στο 2% spandex ή lycra θα είναι πιο άνετο αλλά θα χαλαρώσει πιο γρήγορα.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese