12 χρόνια μετά τη λήξη της επιτυχημένης σειράς που έκανε τους 6 πρωταγωνιστές τους διάσημους στα πέρατα του…
κόσμου, ο θρυλικός γυναικοκατακτητής, “Τζόι Τριμπιάνι” απαντά στην απόλυτη ερώτηση: “Μόνικα ή Ρέιτσελ;” Και εκπλήσσει.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The Late Late Show With James Corden”,  ο Ματ Λεμπλάν κλήθηκε να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις με τη Lady Gaga (Ναι, ναι, τη γνωστή) να κάνει την πιο… καίρια!

Στα 10 χρόνια που προβλήθηκε η σειρά, ο “Τζόι” δεν είχε αφήσει… θηλυκιά γάτα που να μην κατακτήσει, ενώ είχε τις ιστορίες και με τις κολλητές του.

Με τη “Ρέιτσελ” υπήρξε δεσμός κανονικός, ενώ και με η “Μόνικα” όταν τον είχε πρωτογνωρίσει είσε νιώσει τα “άγρια ένστικτα” που ξυπνούσε στις γυναίκες. Και να μην ξεχάσουμε ότι στο Λονδίνο, το βράδυ που η “Μόνικα” και ο “Τσάντλερ” κάνουν σεξ πρώτη φορά, εκείνη έψαχνε τον “Τζόι”!

“Ματ… ποια θα προτιμούσες;;; Τη Μόνικα ή τη Ρέιτσελ;”, ρωτά παιχνιδιάρικα η Lady Gaga και στο στούντιο γίνεται Ο Χαμός, όπως μπορείς να δεις και στο βίντεο στη συνέχεια.
Και τι διάλεξε ο “Τζόι”;

“Θα διάλεγα τη Φοίβη…  Είναι τόσο ευλίγιστη”, απαντά ο “Τζόι” και προκαλεί σεισμό!!! Ε ναι, αυτό το ζευγάρι έμεινε σε “εκκρεμότητα” στα 10 χρόνια της σειράς.

 Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese