Ισχυρή χαλαζόπτωση μικρής διάρκειας έπληξε την Μυτιλήνη χθες κατά τη…
διάρκεια της νύχτας.

Η χαλαζόπτωση προκάλεσε προβλήματα στην κυκλοφορία, ενώ σε μεγάλο μέρος της Λέσβου υπάρχει διακοπή ρεύματος.

Δείτε βίντεο του Lesvospost από την χαλαζόπτωση στην Μυτιλήνη

Ποταμός Καλλονής

Σε κίνδυνο η Καλλονή… Υπερχείλισε ο ποταμός

Σύμφωνα με πληροφορίες μας πολλές επιχείρησες και κατοικίες βρέθηκαν στο έλεος των ορμητικών νερών με τις αρμόδιες αρχές να δίνουν μάχη με τις λάσπες και τα ορμητικά νερά..

Στην Καλλονή βρέθηκαν κλιμάκια του δήμου και της περιφέρειας αλλα και δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας όπου προσπαθούν να αντλήσουν τα νερά από σπίτια και επιχειρήσεις που βρίσκονται δίπλα στον ποταμό. Το νερό συνέχισε την επέλαση του σε όλο το μήκος της πλατείας!

Ποταμός Καλλονής

Ο δήμος Λέσβου τις προηγούμενες ημέρες φρόντισε να καθαρίσει τον ποταμό ΑΧΕΡΩΝ αλλά αυτό απ ότι φαίνεται δεν ήταν αρκετό, καθώς οι τεράστιες ποσότητες νερού που πέφτουν στην Καλλονή έκαναν τον ποταμό να ξεχειλίσει και να έχουν εισβάλλει είδη τα νερά στις πρώτες κατοικίες και επιχειρήσεις.

Πάντως η Καλλονή για ακόμα μια φορά θα μείνει άυπνη μετρώντας αύριο το πρωί τις πληγές της για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια…

Ανταπόκριση από την Καλλονή συνεργάτες μας από το kalloninews.gr

Δείτε βίντεο από την Καλλονή…

Πλωμαρι

Προβλήματα και στην ευρύτερη περιοχή του Πλωμαριου…

Οι συνεργάτες μας από το Plomarinews μας ενημερώνουν: Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείχνουν οι οδηγοί που θα κινηθούν τις βραδινές ώρες στο οδικό δίκτυο Πλωμαρίου προς Γέρα. Λόγω της σημερινής βροχόπτωσης σημειώθηκαν πλημμύρες κυρίως στον Τρύγωνα κοντά στοελαιοτριβείο όπου χρειάστηκε όχημα του δήμου για να αντλήσει τα νερά. Σε διάφορα σημεία έχουν συρθεί στο δρόμο πέτρες μαζί με λάσπη, όπως στο σημείο που βρίσκεται η Ταβέρνα του Παναή, επίσης στο λαγκάδι λίγο μετά το μουσείο του ούζου Βαρβαγιάννη, αλλά και σε άλλα σημεία του δρόμου όπου υπάρχουν και κλαδιά.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese