Διαμαρτυρία… μετά μουσικής έκαναν και στα Χανιά οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου που συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 10 στην …
Πλατεία Αγοράς, συμμετέχοντας στην πανελλήνια διαμαρτυρία των Μουσικών Σχολείων.

Τα παιδιά, ζητούν αναγνώριση των Μουσικών Σπουδών και μοριοδότηση για εισαγωγής στις Μουσικές Σχολές. «Είμαστε έξι χρόνια μες στο σχολείο και μετά είναι σαν να μην έχουμε κάνει καθόλου κόπο, ενώ ήδη έχουμε φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο σε διάφορα μουσικά μαθήματα», τόνισε η πρόεδρος του 15μελούς του Μουσικού Σχολείου Χανίων.

Ακόμη, ζητούν να καλυφθούν οι κενές ώρες στα μουσικά μαθήματα καθώς όπως λένε τ ενώ οι μαθητές των Μουσικών Σχολείων αυξήθηκαν, οι θέσεις των καθηγητών έμειναν ίδιες -και σε κάποια σχολεία λιγόστεψαν- και δωρεάν παροχή των Μουσικών Βιβλίων.

Η πλατεία της Αγοράς «πλημμύρισε» με τα έντεχνα και κρητικά αγαπημένα τραγούδια όπως τον «Ακροβάτη» και τα «Μαύρα μου μάτια» ενώ αρκετοί περαστικοί σταμάτησαν για να απολαύσουν αυτήν την πρωτότυπη διαμαρτυρία.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese