Τις “ευχαριστίες” των οργανωμένων Ελλήνων φαν της Eurovision έστειλε “επισήμως” το σωματείο φίλων του θεσμού INFE Greece, στον…
συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο, μέσω του αντιπροέδρου του Μάκη Χαραλαμπόπουλου ,για την πρόσφατη βράβευση του Έλληνα συνθέτη στα Ρωσικά βραβεία Grammy ,στα οποία κατάφερε και εξασφάλισε μια μεγάλη διάκριση για εκείνον αλλά και για την χώρα μας .

Η σύνθεση του “You re the Only one” με τον Ρώσο καλλιτέχνη Sergey Lazarev,που εκπροσώπησε εφέτος την Ρωσία, στην διοργάνωση της Σουηδίας , μπορεί να μην κατάφερε να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση του νικητή της διοργάνωσης ,ήταν αυτή όμως που το χάρισε την πρώτη θέση στη ψηφοφορία των τηλεθεατών της Ευρώπης στο televoting, αλλά και το βραβείο Grammy στην διοργάνωση που προσφάτως έλαβε χώρα.

Το τραγούδι με την Ρωσική εκδοχή του και βρίσκεται εδώ και πολλούς μήνες στα μουσικά charts της χώρας του καλλιτέχνη και ήταν αυτό που ενθουσίασε 40,000 θεατές στο Ολυμπιακό στάδιο της πρωτεύουσας τους που το έφεραν στο υψηλότερο σκαλί.

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος δεν δίστασε με την σειρά του να ευχαριστήσει τους φαν και να τους στείλει κι εκείνος ι τα φιλιά του,-όπως αναφέρει στο σημείωμα του-μιας που το γεγονός αυτό της βράβευσης του, πήρε ιδιαίτερη δημοσιότητα και δικαίως μιας που αυτή η διάκριση τιμά τον ίδιο αλλά και τη πατρίδα μας ως μέρος της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Ακούστε την Ρωσική εκδοχή του τραγουδιού

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese