Με στόχο τη σίτιση 2.000 απόρων συμπολιτών μας ανοίγουν σήμερα οι πόρτες μιας ιδιαίτερα σημαντικής κοινωνικής δομής της …
Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών με την ονομασία «Αρτος Αγάπης». Καθημερινά στην τράπεζα της δομής θα στρώνεται με αγάπη και ιδιαίτερη φροντίδα το τραπέζι για τους άπορους συμπολίτες μας.

Τα εγκαίνια του νέου αυτού χώρου προσφοράς της τοπικής εκκλησίας θα γίνουν σήμερα και ώρα 5 μ.μ. το απόγευμα στο πλαίσιο των Πρωτοκλητείων. Η νέα φιλανθρωπική δράση της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, το Κοινωνικό Συσσίτιο, «Αρτος Αγάπης» στεγάζεται στον ήδη διαμορφωμένο ισόγειο χώρο των πρώην γραφείων του «Εθνικού Κήρυκα», στην οδό Φιλοποίμενος 27.

Ολόκληρο το τετραώροφο αυτό οίκημα (υπόγειο, ισόγειο και όροφοι) που εφάπτεται με το Μητροπολιτικό Μέγαρο που βρίσκεται στην οδό Βότση, αγοράσθηκε πρόσφατα από την οικογένεια Βρη προκειμένου να μεταβληθεί σε ξενώνα για απόρους φοιτητές (φοιτητική στέγη της Ι.Μ. Πατρών).

Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese