Το όχημα βυθίστηκε, ενώ ο 32χρονος και η 37χρονη μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ. Αλμυρού από οικείο τους πρόσωπο….

Άγιο είχαν ένας 32χρονος και μία 37χρονη, οι οποίοι έπεσαν με το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους, από γκρεμό ύψος 30 μέτρων και ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους.

Πιο συγκεκριμένα, το συμβάν, για το οποίο η Λιμενική Αρχή Αμαλιάπολης ενημερώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, έλαβε χώρα στην περιοχή Αγ. Γεωργίου Αχιλλείου, όταν ο 32χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και πέφτοντας από γκρεμό ύψους 30 περίπου μέτρων, να καταλήξει στη θάλασσα, όπου και βυθίστηκε λίγα μετρά μετά την ακτή.

Ο 32χρονος και η 37χρονη, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους, μεταφέρθηκαν με τη συνδρομή οικείου τους στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και στην συνέχεια, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Την προανάκριση του ατυχήματος ανέλαβε το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Αμαλιάπολης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, ενώ το Ι.Χ αυτοκίνητο θα ανελκυστεί με μέριμνα του ιδιοκτήτη του.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese