Θύμα ληστείας έπεσε το πρωί της Παρασκευής ένας διανομέας εταιρίας courier στην Ξάνθη, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από άγνωστους…
δράστες.

Ο νεαρός υπάλληλος πραγματοποιούσε ταχυμεταφορά ενός δέματος όταν δέχθηκε την επίθεση ενώ στην κατοχή του είχε σχεδόν 7.000 ευρώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία. Μια ομάδα δραστών του επιτέθηκε στην περιοχή του Δροσερού, αρπάζοντας το τσαντάκι με τα χρήματα που είχε στην κατοχή του ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. 
Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία η οποία και ξεκίνησε έρευνες για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. 
Νέα κρούσματα στον ΟΑΕΔ
Την ίδια στιγμή τις τελευταίες ημέρες καταγράφονται επιθέσεις στην περιοχή του ΟΑΕΔ. Μετά την άτυχη οδηγό που τραυματίστηκε όταν δύο δράστες της επιτέθηκαν για να την ληστέψουν ενώ προσέγγιζε το Ι.Χ. αυτοκίνητό της που είχε παρκάρει έξω από τον ΟΑΕΔ, επίθεση δέχθηκε και ένας οδηγός ταξί στην ίδια περιοχή. 

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese