Μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, εκτός από τους δυσαρεστημένους που έμειναν εκτός, υπάρχουν και εκείνοι που είπαν “όχι” στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μη αποδεχόμενοι τους τομείς που τους πρότεινε. Πρόκειται για τον βουλευτή Επικρατείας ..

Δημήτρη Σταμάτη και τον βουλευτή Λακωνίας Αθανάσιο Δαβάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Σταμάτης ήταν εξ’ αρχής αποφασισμένος να αρνηθεί την οποιαδήποτε θέση του προταθεί θέλοντας έτσι να κάνει και εμφανή την πρόθεση του να μην έχει έντονη ανάμειξη στη διαμόρφωση της περαιτέρω στρατηγικής του κόμματος καθώς δεν προτίθεται να είναι εκ νέου υποψήφιος σε κάποια εκλογική περιφέρεια. Απ’ ότι γνωρίζουμε, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας του πρότεινε τον τομέα της Δικαιοσύνης.
Στον βουλευτή Λακωνίας, Αθανάσιο Δαβάκη, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, πρότεινε τον κρίσιμο τομέα της Μεταναστευτικής Πολιτικής, λαμβάνοντας και από εκείνον αρνητική απάντηση. Δε γνωρίζουμε τους ακριβείς λόγους αυτής της στάσης του βουλευτή Λακωνίας, ωστόσο μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το προηγούμενο διάστημα δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με την ηγεσία της ΝΔ, λόγω της έντονης φημολογίας για ένταξη, στο ψηφοδέλτιο της Λακωνίας, του επί χρόνια πολιτικού του αντιπάλου Λεωνίδα Γρηγοράκου.
http://www.parapolitika.gr/

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese