Έχετε βαρεθεί την τραπεζαρία σας ή το τραπέζι της κουζίνας και θέλετε να τα ανανεώσετε; Σήμερα σας έχουμε μια υπέροχη ιδέα για να…
αλλάξετε το τραπέζι σας σε ένα πολύ ιδιαίτερο έπιπλο και να μεταμορφώσετε οικονομικά την τραπεζαρία σας.

Αν έχετε ένα ορθογώνιο τραπέζι μπορείτε εύκολα και οικονομικά να το αλλάξετε οπτικά, με μερικές απλές αλλαγές.

Τι θα χρειαστείτε

Για να το πετύχετε θα χρειαστείτε ξύλινες ραμποτέ σανίδες σαν αυτές που χρησιμοποιούν στα πατώματα ή στα ταβάνια, βίδες, ένα σφυρί και διάφανο λούστρο.

Πώς θα αλλάξετε το τραπέζι σας

Πάρτε τις ξύλινες ραμποτέ σανίδες και βιδώστε τις στην παλιά επιφάνεια του τραπεζιού σας. Η τοποθέτηση τους γίνεται απλά κουμπώνοντας τις μεταξύ τους και καρφώνοντάς τις στην επιφάνεια του τραπεζιού. Μπορείτε, επίσης, να τις περάσετε διάφανο λούστρο ή να τις βάψετε σε ότι χρώμα θέλετε.

Τις ξύλινες ραμποτέ σανίδες θα τις βρείτε σε ξυλουργεία και το διάφανο λούστρο σε χρωματοπωλεία.

Tip

Ανανεώστε εντελώς το τραπέζι σας βάφοντας τη βάση και τα πόδια του σε μια απόχρωση της επιλογής σας. Βάψτε με το ίδιο χρώμα και τις καρέκλες σας ή επιλέξετε μαξιλαράκια σε παρόμοιες αποχρώσεις.

Βάψτε και τις ραμποτέ πλάκες, αν θέλετε, με ειδική μπογιά ξύλου (ρεπουλίνη) που χρησιμοποιείται για να προστίθεται χρώμα σε ξύλινες επιφάνειες και μπορείτε να τη βρείτε σε ματ ή γυαλιστερό χρώμα. Προμηθευτείτε την κατάλληλη βαφή από ένα χρωματοπωλείο.

Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese