Ο μεγαλομέτοχος και αντιπρόεδρος της Τράπεζας Κύπρου Γουϊλμπουρ Ρος θα είναι ο εκλεκτός του Ντόναλντ Τραμπ για τη θέση του…
υπουργού εμπορίου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η «The Wall Street Journal» που συνοδεύει το δημοσίευμα της με φωτογραφία του Γουϊλμπουρ Ρος δίπλα από το νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο 78χρονος μεγαλομέτοχος και αντιπρόεδρος της Τράπεζας Κύπρου, Γουϊλμπουρ Ρος, για αρκετούς είναι ο άνθρωπος που δεν φοβάται να ρισκάρει τα χρήματα του για να σώσει θέσεις εργασίας, ενώ το δημοσίευμα συνεχίζει λέγοντας πως ο κ. Ρος αρνήθηκε να σχολιάσει το ότιδηποτε σχετικά με την επιλογή του.

Μάλιστα, η «The Wall Street Journal» αναφέρει πως ο ίδιος ο Ντοναλντ Τραμπ δήλωσε σε δημοσιογράφους στις 20 Νοεμβρίου για τον Γουϊλμπουρ Ρος πως «είναι ότι ψάχναμε».

Ωστόσο, εκπρόσωπος του Αμερικανού Προέδρου δεν επιβεβαιώνει ακόμη το γεγονός, λέγοντας πως καμία απόφαση δεν έχει παρθεί μέχρι στιγμής.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese