Έχετε σκεφτεί από πού μπορεί κανείς πραγματικά να απολαύσει μια βόλτα έχοντας την καλύτερη πανοραμική θέα από το κέντρο της πόλης; Ο Όμιλος Καστελόριζο, για να …
απολαύσετε αυτή την απέραντη θέα, προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για το τελεφερίκ του Λυκαβηττού, που μπορείτε να εκδώσετε απευθείας πριν την επιβίβαση σας στο βαγόνι.

Η είσοδος για το τελεφερίκ βρίσκεται στην οδό Αριστίππου 1, Λυκαβηττός. Συγκεκριμένα, η προσφορά των εισιτηρίων ισχύει για την άνοδο και την κάθοδο, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή μετά τις 20:00 από 10-11-16 μέχρι 31-03-17.

Εφόσον αποβιβαστείτε μπορείτε να κάνετε ένα περίπατο, είτε εάν το επιθυμείτε να απολαύσετε το snack σας ή τον καφέ σας ή απλώς να χαλαρώσετε μπροστά στην απέραντη θέα πίνοντας το ποτό σας στα καταστήματα που βρίσκονται εκεί.

Στο λόφο Λυκαβηττού το βλέμμα χάνεται στον ορίζοντα, φτάνει από τον Υμηττό στον έναστρο ουρανό, περνάει από τη φωτισμένη Ακρόπολη, μέχρι τον Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Πολλοί από εσάς έχετε να αντικρίσετε αυτή τη θέα από παιδιά, άλλοι δεν την έχετε απολαύσει ακόμα και αυτή είναι μια πραγματικά καλή ευκαιρία. Aπό πουθενά αλλού δεν μπορείς να έχεις την ίδια αίσθηση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :
ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΙΣΗ ΏΡΑ
Τ: 2107210722
ΑΡΙΣΤΙΠΠΟΥ 1, 10676 ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ

Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese