Βρέθηκαν τα χρήματα για τη μεταφορά η οποία θα γίνει την Παρασκευή…

Συγκεντρώθηκαν τα 4.300 ευρώ που απαιτούνται για τη διαδικασία της μεταφοράς της σορού του άτυχου 32χρονου Αντώνη Χριστοφάκη που δολοφονήθηκε άγρια με 11 σφαίρες.
Η οικογένεια πάλευε με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, ωστόσο η έκβαση παίρνει πλέον άλλη τροπή, καθώς την Παρασκευή η σορός του άτυχου Μεσσαρίτη ταξιδεύει από Γερμανία με προορισμό την κρητική γη, ώστε οι οικείοι να του πουν το τελευταίο αντίο.
Tο ποσό που απαιτείται για την μεταφορά της σορού από τη Γερμανία στην Κρήτη είναι τεράστιο και αναζητείται λύση, ενώ τα έγγραφα φαίνεται ότι έχουν χαθεί μυστηριωδώς γεγονός για το οποίο έχει ενοχοποιηθεί η σύζυγο του θύματος.
Έρανος για τα έξοδα μεταφοράς
Το θέμα τέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φαιστού που πραγματοποιήθηκε και σύμφωνα με το δήμαρχο Φαιστού Γιώργο Αρμουτάκη «συζητήσαμε το θέμα μετά από αίτημα να βοηθήσει ο δήμος οικονομικά στη μεταφορά της σορού του Αντώνη Χριστόφακη.
«Το όπλο ήταν από την Κρήτη»
Ο δράστης πάντως, εμμένει στην εκδοχή του και υποστηρίζει ότι πιέστηκε ασφυκτικά από τη σύζυγο του θύματος να δολοφονήσει τον 32χρονο, ενώ το όπλο ήταν από την Κρήτη, ιδιοκτησία του θύματος, σύμφωνα με τις πληροφορίες και σύμφωνα με όσα είπε στο neakriti.gr ο δικηγόρος του του 28χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη.
Μάλιστα στην απολογία του 28χρονου αφήνεται να εννοηθεί ότι η ερωμένη του και σύζυγος του θύματος δεν είχε μόνο μια εξωσυζυγική σχέση. Το neakriti.gr αναζήτησε τον/τη δικηγόρο της συζύγου του άτυχου Κρητικού η οποία κατηγορείται ότι σχεδίασε το έγκλημα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese