Στα αγαπημένα μας αυτοκίνητα και μηχανές, προσπαθούμε να δώσουμε την εμφάνιση και το στυλ που μας αντιπροσωπεύει. Τα νέα πλαίσια πινακίδων για…
όλα τα οχήματα, δίνουν πραγματικά στυλ στο μπροστινό αλλά και το πίσω μέρος του οχήματός μας, αφού “καταργούν” τα παλιά άσχημα και ακαλαίσθητα διαφημιστικά πλαίσια των συνεργείων ή αντιπροσωπειών, με ιδιαίτερα 6χρωμα υψηλής ευκρίνειας πλαίσια σμάλτου που προσδίδει κύρος και πολυτέλεια, ενώ έχει και διάρκεια 7ετιας σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

Κάνε να ξεχωρίζει λοιπόν και το δικό σου όχημα, με τα νέα πλαίσια πινακίδων, μέσα από δεκάδες σχέδια, για όλους τους τύπους και όλα τα γούστα.

Μπες και παρήγγειλε τώρα από το eshop ΕΔΩ και κέρδισε έκπτωση αλλά και τα μεταφορικά ΔΩΡΕΑΝ, αγοράζοντας το σετ 2 τεμαχίων για αυτοκίνητα!

ΠΛΑΙΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ – ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ, ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ “ΑΝΗΣΥΧΟΥΣ” ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ…

ΔΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΔΩ:

Δώσε εμφάνιση και στυλ στο αυτοκίνητό σου, με τα νέα πλαίσια πινακίδων με επισμαλτοποιημένη επιφάνεια! Δημιούργησε το δικό σου μοναδικό στυλ στο αγαπημένο σου όχημα. 

Γιατί η εμφάνιση του αυτοκινήτου σου εξαρτάται από τις λεπτομέρειες!

– 6χρωμη εκτύπωση υψηλής ανάλυσης
– Επισμαλτοποιημένη επιφάνεια στον χώρο της εκτύπωσης για υψηλή αντοχή έως 7 έτη
– Εύκολη τοποθέτηση σε 2 λεπτά
– 2 τεμάχια
– ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά


BΑΛΕ ΤΗ ΛΕΞΗ “troktiko” ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΕΚΠΤΩΣΗ 6 ευρώ! (ισχύει για την Αθήνα και Προάστια Αθήνας)

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese