Ο πρόσφατος ανασχηματισμός της ΝΔ και οι επιλογές που έκανε προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης για πολλούς δείχνουν και τις διαθέσεις του για την επόμενη μέρα σε σχέση με τους ίδιους τους βουλευτές του.

 Από τη Β’ Αθήνας ο πρόεδρος της ΝΔ έναν βουλευτή δεν αξιοποίησε και αυτός ήταν ο Μάκης Γιακουμάτος.

Στην Περιφέρεια Αττικής ο Μητσοτάκης εκτός οργανογράμματος άφησε τον Γιώργο Βλάχο και τον Θανάση Μπούρα και στην Β Πειραιά τον Γιάννη Τραγάκη.
Από την Πελοπόννησο και συγκεκριμένα την Αρκαδία δεν αξιοποίησε τον Κώστα Βλάσση αν και ο πολιτικός του φίλος, Βασίλης Κικίλιας έδωσε μάχη, έως την τελευταία στιγμή για να είναι στο νέο σχήμα.
Την ίδια πορεία είχε και ο Ανδρέας Κατσανιώτης στην Αχαΐα, που βλέπει τον Ιάσονα Φωτήλα, μέχρι πρότινος στο Ποτάμι, να κατευθύνεται στα γαλάζια ψηφοδέλτια του νομού, ενώ την ίδια ώρα συνάδελφοι του από όμορους νομούς αξιοποιήθηκαν. Όπως ο Κώστας Τζαβάρας από την Ηλεία που ανέλαβε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και οι Μάριος Σαλμάς και Κώστας Καραγκούνης που ανέλαβαν τομείς στο νέο σχήμα.
Εκτός έμεινε και ο Κώστας Τασούλας από τα Ιωάννινα, όπως και ο Στέργιος Γιαννάκης από την Πρέβεζα. Την ίδια τύχη είχαν όμως και ο Γιώργος Καρασμάνης στην Πέλλα, ο Γιώργος Βαγιωνάς στην Χαλκιδική αλλά και ο Γιάννης Αντωνιάδης στην Φλώρινα. Στην ίδια κατηγορία βρίσκονται ακόμα ο Θανάσης Καββαδάς από την Λευκάδα, ο Κώστας Κουκοδήμος από την Πιερία και ο Γιώργος Κοντογεώργος.
Από την άλλη η μη αξιοποίηση της Έλενας Ράπτη έκανε αίσθηση, αφού το τελευταίο διάστημα η βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης είχε έρθει πολύ κοντά με το Μοσχάτο.
Πρέπει να σημειωθεί όπως πρώτο αποκάλυψε το 15minutes.gr ο Μητσοτάκης εισέπραξε και δυο όχι, από τον Δημήτρη Σταμάτη και τον Θανάση Δαβάκη που δεν αποδέχθηκαν τα πόστα που τους πρότεινε.Ο βουλευτής Επικρατείας είπε όχι στο Δικαιοσύνης και ο μέχρι πρότινος τομεάρχης Άμυνας δεν δέχθηκε να συμμετέχει στο Μεταναστευτικής Πολιτικής.
DimitrisKyriazidisΕν τω μεταξύ ένας ακόμα τομεάρχης μέχρι πριν από λίγες μέρες, ο Δημήτρης Κυριαζίδης που ήταν επικεφαλής στο Δημοσίας Τάξης, έμεινε εκτός «ανασχηματισμού».
http://15minutes.gr/

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese