Σάλο έχει προκαλέσει η δασκάλα που προκάλεσε το σπαρακτικό κλάμα ενός μαθητή, τον οποίο ρεζίλεψε κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής…
Το περιστατικό συνέβη σε σχολείο στη Βιρτζίνια και ενώ ήταν σε εξέλιξη θεατρικό για την Ημέρα των Ευχαριστιών. Ο 6χρονος Caleb, που πάσχει από αυτισμό, υποδυόταν τη γαλοπούλα και επρόκειτο να πει τις δυο τελευταίες λέξεις της παράστασης “gobble, gobble”.
Ωστόσο, δεν πρόλαβε, καθώς η “δασκάλα” του πήρε το μικρόφωνο, προκαλώντας την οργή εκατομμυρίων χρηστών του διαδικτύου που είδαν το βίντεο με την απαράδεκτη κίνηση της “εκπαιδευτικού”.

Το video έκανε εκατομμύρια views, ενώ δημοσιεύτηκε και στην ιστοσελίδα της DeGeneres, ellennation, παίρνοντας ακόμη μεγαλύτερη δημοσιότητα. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργηθεί το hashtag #TeamGobbleGobble, στο οποίο οι χρήστες μοιράζονται την απογοήτευση και την οργή τους, ζητώντας την απόλυση της δασκάλας.  

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese