Το ότι η Μαντόνα έχει αποτύχει ως μητέρα το έχουμε καταλάβει. Ιδίως σε ό,τι αφορά στον 16χρονο γιο της Ρόκο, “καρπό” του γάμου της με τον Βρετανό σκηνοθέτη Γκάι Ρίτσι…

Μετά το τέλος της δικαστικής μάχης των γονιών του για την επιμέλειά του, ο γιος της Μαντόνα έρχεται ξανά στη δημοσιότητα για λόγο που δεν έχει να κάνει με τη μητέρα ή τον πατέρα του αλλά τον ίδιο.

Ο 16χρονος Ρόκο συνελήφθη για κατοχή κάνναβης. Ο Ρόκο μένει με τον πατέρα του στο Λονδίνο και τον περασμένο Σεπτέμβριο τον συνέλαβαν για κατοχή κάνναβις μετά από παράπονα που έκαναν γείτονες της οικογένειας Ρίτσι, που υποστήριξαν πως τον είδαν «να καπνίζει ή να κάνει χρήση ναρκωτικών».

Πηγές δήλωσαν στη Sun πως είδαν τον Ρόκο να προσπαθεί να “ξεφορτωθεί” κάτι καθώς η αστυνομία τον πλησίαζε σε περιοχή του Κάμντεν. Όταν οι αστυνομικοί παρατήρησαν ίχνη κάνναβις στα ρούχα του, του έκαναν σωματικό έλεγχο και βγήκαν πάνω του μικροποσότητα ναρκωτικών.

Η σύλληψή του έγινε τις 28 Σεπτεμβρίου. Οι αστυνομικοί τον πήγαν σε αστυνομικό τμήμα του βόρειου Λονδίνου, όπου έμεινε μέχρι να πληρωθεί η εγγύηση και να βγει.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese