Ο λόγος που αρνηθηκε να συμμετέχει στο «Rising Star», η συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του «The Voice», η ερώτηση του Κωστή Μαραβέγια σε διαγωνιζόμενη του talent show…
που την ενόχλησε και το παράπονο της για την ελληνική οικογένεια

Καλεσμένη στο «Όλα Ξεκόλλα» ήταν η Έλενα Παπαρίζου το βράδυ της Τρίτης. Η Δούκισσα την υποδέχτηκε με χαμόγελο στο πλατό αλλά ο Θέμος «αρνήθηκε» να της μιλήσει, γιατί δεν δέχτηκε να συμμετέχει στο talent show του ΑΝΤ1 «Rising Star».

«Έχεις κάτι εναντίον μας; Εναντίον του τραπεζιού, του πλατό, του ΑΝΤ1;», της είπε με χιούμορ. «Η αλήθεια είναι ότι είχα δεχτεί και από τις δύο εκπομπές πρόταση. Εγώ όμως βρίσκομαι στη Σουηδία μέχρι να ολοκληρώσω εκεί τις νυχτερινές εμφανίσεις μου και απλά δεν μπορούσαμε να βρούμε τους χρόνους! Το ”Rising Star” θα προβάλλεται Κυριακές και χρονικά δεν μπορούσαμε να το βρούμε!», απάντησε η Έλενα Παπαρίζου.

«Στο Voice δεν είμαστε κριτές, αλλά μέντορες»

Για τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του «The Voice» στο πλευρό του Σάκη Ρουβά, του Κωστή Μαραβέγια και του Πάνου Μουζουράκη, είπε: «Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά! Περνάμε πάρα πολύ καλά μεταξύ μας. Υπάρχει ένα πάρα πολύ ωραίο κλίμα. Δεν έχουμε δεχτεί τη θέση του κριτή. Έχουμε δεχτεί τη θέση του μέντορα…Δεν είμαστε καθόλου κριτική επιτροπή».

Ο μυστικός γάμος

«Γιατί παντρεύτηκες κρυφά; Έχεις κάτι να κρύψεις;», τη ρώτησε με χιούμορ ο Θέμος. «Αποφάσισαμε ότι έτσι θέλουμε να κάνουμε! ΄Ηταν η δική μας απόφαση. Μετά το είπαμε στα Μέσα! Δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε άλλες λεπτομέρειες», απάντησε η Έλενα Παπαρίζου.

Πού παντρεύτηκαν; «Στην Ελλάδα!», είπε η τραγουδίστρια. Και πρόσθεσε: «Εγώ μπορεί να είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο, ο σύντροφός μου όμως, δεν είναι και δεν θέλει να είναι! Τον άλλον πρέπει να τον σέβεσαι. Είναι πολύ καλός στη δουλειά του και θέλει κάθε λίγο να παίζει το όνομά του».

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε στο τραγούδι της που έπαιξε στην νέα ταινία της Νία Βαρντάλος. «Σοκαρίστηκα μόλις έγινε η πρόταση γιατί είναι ένα πολύ παλιό τραγούδι που ήταν στον πρώτο μου δίσκο. Και το ανακάλυψε η Νία Βαρντάλος», είπε η Έλενα Παπαρίζου.

«Ο κόσμος πρέπει να επιλέγει το τραγούδι για τη Eurovision»

Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε ότι καριέρα της στη Σουηδία γνώρισε ξανά άνθηση, μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού «Survivor» το 2014. Μιλώντας για τη Eurovision, τόνισε ότι ο κόσμος θα πρέπει να ψηφίζει το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό. «Αυτό είναι το σωστό. Όταν θέλουμε ένας καλλιτέχνης να εκπροσωπήσει την Ελλάδα. Ο λαός πρέπει να επιλέξει το τραγούδι!», είπε η Έλενα Παπαρίζου.

«Δεν χρειαζόταν αυτή η ερώτηση από τον Μαραβέγια»

Πώς είναι όταν εκνευρίζεται; «Όπως είναι πολύ δυνατό το γέλιο μου, τόσο έντονα μπορεί να δείξω και τα νεύρα μου», απάντησε.

Γιατί την ενόχλησε ο Κωστής Μαραβέγιας όταν ρώτησε διαγωνιζόμενη του «The Voice» πότε σκοπεύει να κάνει οικογένεια; «Θεωρώ ότι η ιστορία μας είναι γραμμένη. Σαφώς και μπορείς να τα προγραμματίσεις, αν δεν θέλεις να κάνεις οικογένεια, αν θεωρείς ότι κάτι άλλο έχει προτεραιότητα στη ζωή σου. Δεν χρειάζεται αυτή η ερώτηση. Εγώ πιστεύω ότι πολλά μπορούν να γίνουν παράλληλα. Υπάρχουν άλλοι που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Αλλά θέλω να πω κάτι για τις οικογένειες στην Ελλάδα. Είναι κάτι που με στεναχωρεί εδώ στην πατρίδα μας. Στο εξωτερικό ήμασταν παράδειγμα γιατί είχαμε μεγάλες οικογένειες. Και τώρα ένα νιόπαντρο ζευγάρι περιμένει να φτιάξουν τα οικονομικά του για κάνει παιδί», απάντησε η Έλενα Παπαρίζου.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese