Η μεγάλη απόφαση που άλλαξε τη ζωή της…

Μια γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο που φοβήθηκε ότι μπορεί τα παιδιά της να γίνονταν θύματα εκφοβισμού λόγω του βάρους της, αποφάσισε και έχασε 57 κιλά μέσα σε ένα χρόνο.
Στα βαρύτερά της η γυναίκα ζύγιζε σχεδόν 143 κιλά και όπως παραδέχεται αυτό οφείλεται αποκλειστικά στην πολύ κακή διατροφή της. Όσο όμως μεγάλωναν τα δύο παιδιά της, η Hannah Bavington φοβήθηκε ότι τα κιλά της θα μπορούσαν να αποτελέσουν αιτία να γίνουν τα παιδιά της θύματα bullying και να τα κοροϊδεύουν στο σχολείο.
«Όταν τους πήγαινα κάπου να παίξουν δεν μπορούσα να συμμετέχω ή να κάτσω κάπου με το φόβο ότι αυτό θα μπορούσε να σπάσει. Δεν ήθελα να είμαι μια υπέρβαρη μαμά και είναι ένας λόγος που ενδεχομένως θα τους έκαναν bullying αργότερα. Δεν ήθελα να αποκτήσουν κι εκείνα τις κακές διατροφικές συνήθειες μου» λέει η ίδια.
Ένα μεγάλο ταρακούνημα ήταν επίσης όταν είδε τον εαυτό της στις φωτογραφίες της βάφτισης της κόρης της. Αμέσως ξέσπασε σε δάκρυα και αποφάσισε ότι ήθελε να αλλάξει άμεσα και να αποκτήσει ένα πιο αδύνατο και υγιές σώμα. Απελπισμένη να κάνει μια αλλαγή, αποφάσισε να φτιάξει τη διατροφή της και να κάνει γυμναστική πράγμα που την έκανε να μεταμορφωθεί. Πλέον έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση και βγαίνει με σιγουριά έξω μαζί με τα παιδιά της.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese