Η ρουτίνα περιποίησης αλλάζει όταν κλείνεις τα 30 και η αντιγήρανση ξεκινά….

Απολέπιση
Τα νεκρά κύτταρα δεν προκαλούν μόνο θαμπή όψη, αλλά βοηθούν και τις μικρές γραμμές να γίνουν πιο έντονες. Κάνε ένα ήπιο scrub 2 φορές την εβδομάδα κατά μέσο όρο και απομάκρυνε ότι μπορεί να βλάψει την επιδερμίδα σου.

Καθαρισμός
Ενώ μέχρι τώρα καθάριζες το πρόσωπό σου πρωί-βράδυ, τώρα ήρθε η ώρα να επανεξετάσεις το ζήτημα. Δεν είσαι πια η έφηβη με το λιπαρό δέρμα, οπότε δεν χρειάζεται να καθαρίζεις το πρόσωπό σου τόσο συχνά. Συνέχισε με το σαπούνι το πρωί και το βράδυ δοκίμασε μία πιο ήπια λύση όπως το micellar water. Έτσι θα αφήσεις στο πρόσωπό σου τα φυσικά έλαια που έχει ανάγκη για να διατηρήσει τη σφριγηλή και νεανική του όψη.

Μάτια
Ήρθε η ώρα να υπολογίσεις τα μάτια σου στην καθημερινή φροντίδα. Αναζήτησε μία απλή, ενυδατική κρέμα ματιών και εφάρμοσε πρωί-βράδυ.

Αντηλιακή προστασία
Οι λεπτές γραμμές έρχονται και από τον ήλιο. Γι’ αυτό τώρα πρέπει να φυλάγεσαι περισσότερο. Φρόντισε η ενυδατική, το foundation και όποιο άλλο προϊόν χρησιμοποιείς για το πρόσωπο να έχουν spf.

Ύπνος
Μπορεί μέχρι τα 30 οι 6 ώρες ύπνου καθημερινά να ήταν υπέρ αρκετές. Τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν και ο οργανισμός σου χρειάζεται έναν καλό και ποιοτικό ύπνο για να σε ξεκουράσει και να σε βοηθήσει στη μάχη της αντιγήρανσης.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese