Σε έναν 40χρονο οδηγήθηκε η Αστυνομία, ξετυλίγοντας το κουβάρι της σύλληψης ενός 32χρονου Γεωργιανού, ο οποίος… προσπάθησε να πουλήσει μέσω facebook ηχοσυστήματα που εκλάπησαν από καφέ μπαρ της Ν. Καλλικράτειας.

Όπως γράψαμε στο halkidikifocus, στις 8 Σεπτεμβρίου άγνωστοι διέρρηξαν καφέ μπαρ στη Ν. Καλλικράτεια, ιδιοκτησίας 50χρονου και έκλεψαν 2 ηχοσυσκευές, αξίας 4.000 ευρώ και έναν μίκτη ήχου αξίας 2.000 ευρώ. Στη συνέχεια αναρτήθηκε στο facebook αγγελία πώλησής τους. Ο ιδιοκτήτης του καφέ μπαρ, παριστάνοντας τον πελάτη, διαπίστωσε ότι πρόκειται για τις ηχοσυσκευές που εκλάπησαν από το μαγαζί του και έκλεισε ραντεβού με τον 32χρονο για να αγοράσει τις δύο ηχοσυσκευές αξίας 4.000 ευρώ, έναντι 2.000 ευρώ. Παράλληλα ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα στο προκαθορισμένο ραντεβού για την αγοραπωλησία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Άγιο Παύλο, ο 32χρονος να συλληφθεί (δείτε αναλυτικά εδώ).

Στη συνέχεια, το απόγευμα του Σαββάτου συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ο 40χρονος για ναρκωτικά, ωστόσο από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι είχε διαρρήξει το καφέ μπαρ της Καλλικράτειας στις 8 Σεπτεμβρίου, μαζί με δύο συνεργούς του.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 40χρονου και δύο συνεργών του για κλοπή, οι οποίοι αναζητούνται.


Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.  • Peter Pan 4

    Σε τέτοια θέματα πάντα πρωτοπόρος η καλλικρατεια….

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese