Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016, αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.), με …επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Ασμάτογλου, ο οποίος συνοδευόταν από τους κ.κ. Σπύρο Μελίδη Γ. Γραμματέα, Γιώργο Ξανθούλη Νομικό Σύμβουλο και Δημήτρη Μακρυβέλιο, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Εξοχότατο κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ενός προγράμματος ευρύτερης ενημέρωσης Θεσμικών και Κυβερνητικών παραγόντων από την αντιπροσωπεία της Π.Ο.Π.Ε.Κ., επισημαίνοντας στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προβλήματα και στρεβλώσεις που αντίκεινται στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργία της Αγοράς Πετρελαιοειδών, σε βάρος του υγιούς ανταγωνισμού και του δημοσίου συμφέροντος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή όσα του εξέθεσε η αντιπροσωπεία της Π.Ο.Π.Ε.Κ., επιφυλασσόμενος να συμβάλει στην επίλυση τους, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese