Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογο Κρητών και… Φίλων Ν.Πεντέλης «Η Αρετούσα» η καθιερωμένη ετήσια εθιμοτυπική «Γιορτή Ρακής».

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης ανέφερε στο σύντομο χαιρετισμό του πως τέτοιες εκδηλώσεις μπορούν να αποτελέσουν τον πυρήνα σύναξης των Κρητικών προς όφελος του τόπου, των Κρητικών, του πολιτισμού αλλά και του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Θεματικός Αντιδήμαρχος κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Λευτέρης Κοντουλάκος, Λευτέρης Κιτσούλης, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Ν. Πεντέλης κ. Μανώλης Μιχελακάκης, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης κ. Άγγελος Πανδράς, το αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του ΟΚΠΑ κα Ελένη Γκρέτσα, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σύλλογος λειτουργεί χορευτικό τμήμα και κάνει ανοιχτή πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχει.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese