Είχαν γίνει ο «φόβος και ο τρόμος» των κατοίκων της Ιεράπετρας, καθώς είχαν στην κυριολεξία «ρημάξει» την ευρύτερη περιοχή από…
την αρχή του περσινού καλοκαιριού.

Πιο συγκεκριμένα, τρία νεαρά άτομα, εμπλέκονται σε …29 τουλάχιστον περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων μέσα σε χρονικό διάστημα 14 περίπου μηνών. Μάλιστα η λεία τους υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 100.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα χθες, αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιεράπετρας εξιχνίασαν αρχικά 12 υποθέσεις κλοπής και μία απόπειρα κλοπής που είχαν διαπραχθεί σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας. Οι αστυνομικοί κατέληξαν στην ταυτότητα των τριών δραστών, ενός 23χρονου, ενός 26χρονου και ενός 32χρονου, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις φερόμενοι ως δράστες, από τις

19.06.2015 έως και τις 06.08.2016  είχαν διαπράξει συνολικά 29 κλοπές από σπίτια, αρπάζοντας χρήματα, κοσμήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 100.000 ευρώ.

Την υπόθεση χειρίζεται το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.

Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese