Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνίστριες…
δυο μαθήτριες σχολείου στη Λεμεσό! Μια μαθήτρια έσπασε στο ξύλο συμμαθήτριά της γιατί η δεύτερη έστειλε στο αγόρι της πρώτης μήνυμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μαθήτρια που ξυλοκοπήθηκε έστειλε φωτογραφία το γυμνό της στήθος στο αγόρι της μαθήτριας που της επιτέθηκε.
Το μαλλιοτράβηγμα μάλιστα κατέγραψε μια μαθήτρια στο κινητό της και το ανέβασε στο Facebook.
Το βίντεο δείχνει την… κατηγορούμενη μαθήτρια να κάθεται σε μια καρέκλα περικυκλωμένη από τις φίλες της… θιγμένης μαθήτριας. Η δεύτερη ρωτά με οργή την πρώτη γιατί έστειλε μήνυμα στο αγόρι της αφού γνώριζε τη σχέση τους. Μάλιστα την κατηγορεί ότι τους έφτασε οριακά στο χωρισμό.
Στη συνέχεια σηκώνεται και αρπάζει την… κατηγορούμενη μαθήτρια από τα μαλλιά, τη ρίχνει από την καρέκλα και αρχίζουν να την κλωτσούν ασταμάτητα. Στο τέλος, η νεαρή που φαίνεται να ασκεί βία αποχωρεί από τη σκηνή με χαμόγελο ικανοποίησης, με τη φίλη της, η οποία τραβούσε το βίντεο να ρωτά «τούτον ήταν;».

Το περιστατικό συνέβη στην Τεχνική Σχολή Λεμεσού.

Όπως αναφέρει ο κυπριακός Τύπος πρόκειται για την τρίτη φορά που η συγκεκριμένη μαθήτρια πέφτει θύμα βίας από τις συγκεκριμένες μαθήτριες.

Ο πατέρας του θύματος απευθύνθηκε στη διεύθυνση του σχολείου και η διοίκηση ζήτησε από την αστυνομία να αναλάβει

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese