Και η Κύπρος  ετοιμάζεται για την επόμενη  Eurovision και σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το επίσημο …
Ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision INFE, το κρατικό κανάλι ΡΙΚ θα επιλέξει και εφέτος την οδό της απευθείας ανάθεσης για την επιλογή του εκπροσώπου τους στον 62o Ευρωπαικό μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν για ένα ανδρικό όνομα που έχουν προσεγγίσει οι εκεί υπεύθυνοι έτσι ώστε να επαναλάβουν την περσινή επιτυχία της χώρας με το συγκρότημα των Minus One, για να βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης στο Κίεβο, και γιατί όχι να σκαρφαλώσουν σε υψηλό σκαλί της τελικής βαθμολογίας .

Απο την Μεγαλόνησο (Showtime.cy) φθάνουν πληροφορίες που μιλούν για συνομιλίες των υπευθύνων με έναν παλαιό γνώριμο του θεσμού που σκέφτονται να τον …”ξαναγυρίσουν” χωρίς ωστόσο εκείνος να έχει κάνει έως τώρα καμία δήλωση περί αυτού.

Ο Λούκας Γιώρκας που χάρισε στην Ελλάδα την τιμητική 7η θέση το 2011 με το “Watch my dance” των Γ.Χριστοδουλόπουλου και Ε.Βραχάλη φαίνεται να είναι το πρώτο όνομα που σκέφτονται.
Η πολύ καλή εμφάνιση του Κύπριου καλλιτέχνη μεταφράστηκε να θυμίσουμε τότε με την 3η θέση στο televoting των Ευρωπαίων φαν του θεσμού.

Ο νικητής του φετινού ριάλιτη ανεύρεσης μουσικών ταλέντων X factor Ανδρέας Λέοντας σύμφωνα πάντα με όσα από την Κύπρο έχουν αφήσει να δουν το φως της δημοσιότητας, φαίνεται να είναι το επόμενο ανδρικό όνομα που θα μπορούσε να εκπροσωπήσει αξιοπρεπώς την χώρα τους,μιας που πρόκειται για μια καθαρά λαική φωνή που θα μπορούσε με ένα “ελληνοπρεπές ανατρεπτικό ” τραγούδι να κάνει τη διαφορά.

Σύντομα το ΡΙΚ θα ανοίξει τα χαρτιά του και θα διαπιστώσουμε εάν το παιχνίδι θα κριθεί μεταξύ των δύο ή…θα κάνουν τη διαφορά με ένα…όνομα που έως τώρα δεν έχει ακουστεί δημόσια. άλλα ήδη στα πηγαδάκια των eurofans ακούγεται ως το επικρατέστερο.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese