Μπορεί η Σχολή Δημοτικής Αστυνομίας να έχει καταργηθεί στον ακριτικό δήμο Κόνιτσας, όμως…
συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στον πρώην δήμαρχο Πάνο Γαργάλα, που σήμερα βρίσκεται αντιμέτωπος με κατάσχεση της προσωπικής του περιουσίας, αφού λόγω γραφειοκρατίας καλείται να πληρώσει οφειλές που ο ίδιος ουδέποτε δημιούργησε!

Πιο συγκεκριμένα, ο Π. Γαργάλας έχει εμπλακεί σε έναν άνισο αγώνα με το τέρας της ελληνικής γραφειοκρατίας για οφειλές της Δημοτικής Αστυνομίας η οποία έχει καταργηθεί από το 2013. Επειδή λοιπόν μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί η προβλεπόμενη εκκαθάριση, δεν μπόρεσε στη συνέχεια να γίνει πράξη και η τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων, με αποτέλεσμα το… “μπαλάκι” των ευθυνών να πέστει στον ίδιο τον πρώην δήμαρχο!

Έτσι λοιπόν, η ΔΟΥ δεν άργησε να ενημερώσει τον Π. Γαργάλα ότι το ΑΦΜ του βρίσκεται μπλοκαρισμένο λόγω των οφειλών που εμφανίζονται να τον βαρύνουν, ενώ ταυτόχρονα τον ενημέρωσε ότι έχει δοθεί εντολή στη ΔΟΥ για κατάσχεση των περιουσιακών του στοιχείων!
Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese