Η κάμερα ασφαλείας…
ενός καταστήματος με προϊόντα Apple καταγράφει τη στιγμή που ένας άνδρας μπαίνει μέσα και αρχίζει να διαλύει iPhones, iPads και φορητούς υπολογιστές με μια μεταλλική μπάλα.

Ο άνδρας ο οποίος είναι ντυμένος με σκούρες αποχρώσεις και φοράει ένα σακίδιο, φαίνεται να περνάει από το ένα σταντ στο άλλο μέσα στο κατάστημα της Γαλλίας. Φαίνεται να μαζεύει τα iPhone, να τα τοποθετεί πάνω στον πάγκο και στη συνέχεια, με μια σιδερένια μπάλα, να τα συντρίβει χτυπώντας την στην οθόνη. Καθώς ο ίδιος περιπλανιέται μέσα στο κατάστημα συνεχίζει να σπάει και άλλες συσκευές τεχνολογίας όπως tablet και υπολογιστές και να λέει κάποια πράγματα στα γαλλικά.

Τελικά, ένας άνδρας από το τμήμα ασφαλείας τον πλησιάζει και τον ρωτάει τι κάνει. Τότε απλά αποφασίσει να βγει από το κατάστημα. Το βίντεο με το περιστατικό δημοσιεύτηκε στο Twitter την Πέμπτη το απόγευμα και έχει λάβει μέχρι στιγμής πάνω από 4.000 retweets. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η ταυτότητα του άνδρα και δεν είναι σαφές σε ποια περιοχή της Γαλλίας συνέβη το περιστατικό ή αν έγιναν συλλήψεις.

Επιπλέον δεν έχει γίνει γνωστό για ποιον ακριβώς λόγο προχώρησε σε αυτή την πράξη καθώς δεν εξήγησε στον φρουρό ή στους υπαλλήλους του καταστήματος.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας άνθρωπος ήταν δυσαρεστημένος με το service που έλαβε από την εταιρεία και αποφάσισε να κάνει αυτή την πράξη βανδαλισμού σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese