Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, ανοικτό στη γνώση και την επιστήμη, ανοίγεται επιτέλους στην πόλη όπου εδρεύει, την …
Πάτρα, μέσω των πολιτιστικών του δράσεων. Στόχος του Πανεπιστημίου είναι να συνεχιστούν παρόμοιες δράσεις, όπως αναφέρει και ο καθιερωμένος πλέον τίτλος του τριημέρου «Το ΕΑΠ στην Πόλη», να εγκαινιάσει μια νέα εποχή σύνδεσης με τους ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού και να ανακτήσει τον ρόλο του ως ένα πολύ μεγάλο Πανεπιστήμιο που ανήκει στην Πάτρα!

Το Τριήμερο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Το ΕΑΠ στην πόλη» ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Για πρώτη φορά το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο δέχθηκε τον Πατρινό πολίτη στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ιδρύματος καθώς και στην Βιβλιοθήκη του.Όλοι οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες δικαιούνται των συγχαρητηρίων μας .Χάρη σ’ αυτούς κατέστη δυνατή η πολιτιστική επικοινωνία του ΕΑΠ με την πόλη και τους πολίτες της . Ευελπιστούμε σε μελλοντικές συνεργασίες τόσο με φορείς όσο και με ανεξάρτητες πολιτιστικές ομάδες της Πόλης μας και όχι μόνο.

Πηγή

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese