Σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών. Ο κ. Παππάς κατηγόρησε τη ΝΔ πως επέλεξε να “διασυρθεί και να συρθεί πίσω από καθόλου έννομα…
συμφέροντα όσων νόμιζαν πως η αεροπειρατεία των συχνοτήτων θα συνεχιζόταν για πάντα”

“Είναι ντροπή και αίσχος για όσους ανεπιτυχώς επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν και να πιέσουν δημόσιους λειτουργούς για να διαφυλάξουν τα ειδικά και ιδιαίτερα συμφέροντά τους” τόνισε.

“Πόσα εισέπραξαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ σε 27 χρόνια από την αδειοδότηση τηλεοπτικών σταθμών; Μηδέν. Μια μεγάλη τομή, μια μεγάλη μεταρρύθμιση ολοκληρώνεται. Ας το καταλάβουν. Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου. Το νέο τηλεοπτικό τοπίο σε λίγες ημέρες θα είναι πραγματικότητα” πρόσθεσε ο κ. Παππάς.

Επίσης, αναφέρθηκε σε κάποια ΜΜΕ λέγοντας χαρακτηριστικά: “Οι πολίτες πλέον γνωρίζουν πως κάποια δελτία ειδήσεων δεν είναι δελτία για την ενημέρωση τους, αλλά είναι δελτία για την υπεράσπιση των συμφερόντων ιδιοκτησιών. Η λάσπη όμως επιστρέφει πάρα πολύ γρήγορα σε αυτούς που την εκτοξεύουν”.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese