Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο το έργο «Ανάπλαση Πλατείας Νεκροταφείου Ζωγράφου», προϋπολογισμού 144.000 ευρώ με… ΦΠΑ με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και η Δήμαρχος Ζωγράφου, Τίνα Καφατσάκη.

Το έργο έχει ως στόχο τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της Πλατείας καθώς και την επίλυση του προβλήματος υγρασίας στο δημοτικό κτίριο (γκαράζ). Οι παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν στην Πλατεία Νεκροταφείου, στο Οικοδομικό Τετράγωνο 512, και ειδικότερα στο τμήμα της που βρίσκεται πάνω από τον δημοτικό υπόγειο χώρο στάθμευσης που παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα υγρομόνωσης. Συγκεκριμένα, θα εκτελεσθούν εργασίες, μεταξύ άλλων, για την αποξήλωση της υπάρχουσας πλακόστρωσης και του φυσικού χλοοτάπητα στην οροφή του κτιρίου, για την κατασκευή υγρομόνωσης σε όλη την επιφάνεια του δώµατος του κτιρίου, για την κατασκευή νέας πλακόστρωσης καθώς και για την τοποθέτηση καθιστικών σε επιλεγμένα σημεία. Τέλος, σημειώνεται ότι το έργο θα δημοπρατηθεί από τον Δήμο Ζωγράφου και θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese