Μια σοκαριστική είδηση που αφορά τη διάσημη…
Καναδή τραγουδίστρια Αβριλ Λαβίν κάνει τον γύρο του κόσμου.

ΔΕΙΤΕ τι γράφει η ίδια ενώ φήμες τη θέλουν νεκρή εδώ και 13 χρόνια!

Μεγάλο σούσουρο έχει προκαλέσει η θεωρία συνωμοσίας που θέλει την Αβρίλ Λαβίν να έχει πεθάνει από το 2003 και στη θέση της να βλέπουμε μία σωσία της! Μάλιστα, η «βόμβα» κυκλοφόρησε ανήμερα των γενεθλίων της τραγουδίστριας.

Η «περίεργη» θεωρία βασίζεται σε μια παλιότερη εξομολόγηση της τραγουδίστριας ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς και στο ότι πολλοί θαυμαστές της υποστηρίζουν πως έχουν παρατηρήσει αρκετές αλλαγές στην εμφάνισή της, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για σωσία.

Η φήμη ότι η τραγουδίστρια είναι νεκρή «έσκασε» ανήμερα των 32ων γενεθλίων της, αλλά και λίγες ώρες αφότου δημοσίευμα σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα ανέφερε πως η Αβρίλ πέθανε, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

Κι ενώ ο χαμός καλά κρατεί, στα social media της Αβρίλ οι ευχές για τα γενέθλιά της πέφτουν «βροχή».
«Σας ευχαριστώ για όλες τις καταπληκτικές ευχές, τα κολάζ και τα βίντεο. Τα είδα όλα και γέμισαν την καρδιά μου. Τα αγάπησα. Σας ευχαριστώ!», είναι η απάντηση της τραγουδίστριας στους διαδικτυακούς της φίλους.

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese