Μόλις μία ώρα διήρκησε η πρώτη διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας  για το νόμο Παππά σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες.   

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά την έναρξη της

διάσκεψης, υπήρξαν εντάσεις και εκφράστηκαν διαφωνίες επί θεμάτων που σχετίζονται με τις προσφυγές που έχουν καταθέσει οι τηλεοπτικοί σταθμοί με αποτέλεσμα τελικώς η διάσκεψη να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρόνο.

Eπί του παρόντος παραμένει άγνωστο πότε θα συγκληθεί εκ νέου η διάσκεψη των ανώτατων δικαστών 

Υπενθυμίζεται ότι η Ολομέλεια του ανωτάτου ακυρωτικού δικαστηρίου θα έκρινε τις προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών Mega Channel, Antenna, Αlpha, Skai, Star Channel και Epsilon TV (E-TV), καθώς και της Ένωσης Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας. 

Η ανακοίνωση του κ. Νίκου Σακελλαρίου

Η ανακοίνωση του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Νίκου Σακελλαρίου αναφέρει: Ενόψει του κλίματος, το οποίο επιχειρείται να διαμορφωθεί τις τελευταίες, ιδίως ημέρες από δημόσιες τοποθετήσεις και εκδηλώσεις ως προς την έκβαση της διασκέψεως της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις εκκρεμείς ενώπιον του Δικαστηρίου υποθέσεις των τηλεοπτικών αδειών, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ότι πρέπει να ματαιωθεί η προγραμματισθείσα  από 13 -9- 2016 για σήμερα διάσκεψη επί των υποθέσεων αυτών.

Πηγή:  tanea.gr

Διαβάστε τους κανόνες σχολιασμού Άρθρων: Μείνετε στο θέμα του άρθρου.
Αποφύγετε προσωπικές επιθέσεις, ύβρεις και προκλητικές εκφράσεις.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese